Kostvejledning & Sundhedscoaching

Hvor er du i dit liv?

ER DU OVERVÆGTIG?

ER DU SUKKER-AFHÆNGIG?

OVERSPISER DU?

ER  DU  TRÆT AF YO-YO VÆGT?

HAR DU INGEN ENERGI?

HAR DU EN LIVSSTILSSYGDOM?

ER DU LYKKEDES MED ET VÆGTTAB, MEN DE GAMLE VANER ER KOMMET SNIGENDE TILBAGE OG DU HAR TAGET DET HELE PÅ IGEN?

ER DU TRÆT AF AT KOSTFORLØB TIT ER FORBUNDET MED  SULT, FORBUD OG RESTRIKTIONER?

HAR DU SVÆRT VED AT FINDE RUNDT I ALLE GODE RÅD OM SUND LIVSSTIL?

Min opgave er at guide dig til selv at kunne navigere i sund kost og have et sundt forhold til mad. Min opgave er ikke at fortælle dig hvad du SKAL spise hver eneste dag og hvornår du skal spise. Det er nemlig det du selv skal lære, så det bliver positivt og nemt for dig at leve sundt og være glad for din nye sunde livstils-forandring.

Min opgave er at coache dig til at få bugt med gamle vaner og mønstre, som enten forhindre dig i et vægttab eller som gør at du tager det hele på igen og igen – måske ender du endda med at tage mere på end du havde tabt.

Book en gratis forventning/afstemnings-samtale med mig – skriv på positivsundhed@gmail.com – en 100% uforpligtende snak om dine udfordringer med kosten og vægten. 

Der er flere årsager til, at det er en god ide.
– Dels kan du vurdere, om jeg er den rigtige til at guide dig, og dels kan jeg give dig mit bedste bud på, om et kostvejlednings-forløb hos Positiv Sundhed er den rigtige løsning for dig.
 
Online-forløb får fratrukket 10% af prisen.

Hvad tilbydes du?

Hos Positiv Sundhed får du personlig kostvejledning/sundhedscoaching, som handler om hele dig og dit liv. 

Du er garanteret en professionel kostplan, med udregning af dit kcal behov pr. dag ud fra dit basalstofskifte og energistofskifte.

Der er ingen forbud, kostreligioner, kostmirakler eller noget du SKAL og ingen løftede pegefingre.

Du får en kostplan som passer til dig og din hverdag.

Kostplanen udarbejdes efter vores 1. samtale, hvor vi snakker drømme/mål ang. din vægt, hvordan din arbejdes-/familiesituation er og om der er nogle skavanker eller sygdomme der skal tages højde for.

Vi snakker også om vaner, usunde mønstre, forhindringer mm.

Hos Positiv Sundhed får du vægttabsforløb med coaching samtaler, hvor du får en dybere selvindsigt i udfordringer og vaner der kan stå i vejen for et vægttab, livsstils-forandring mm. fordi det er min erfaring at der næsten altid er noget andet end bare kosten, som forhindrer dig i at lykkes med et vægttab.

Jeg tilbyder kostvejledning indenfor:

  • Vægttab

  • Kost-ændring/Livsstils-forandring

  • Aktiv Ernæring

  • Plantebaseret kost

Min opgave er at guide dig mod selv at kunne navigere i sund kost og have et sundt forhold til mad. Min opgave er ikke at fortælle dig hvad du SKAL spise hver eneste dag og hvornår du skal spise. Det er nemlig det du selv skal have erfaring i, så det bliver positivt og nemt for dig at leve sundt og være glad for din nye sunde livsstils-forandring.

Jeg tilbyder forløb med coaching-samtaler hvor vi også sætter fokus på vaner, følelser, overspisning og tanker, da det ofte er der udfordringerne er gemt.

Ved alle forløb får du udover en mappe eller mail med relevant materiale, en overskuelig kostplan, E-bøgerne fra Grøntsags-Nørderne, også udleveret eller tilsendt kogebogen fra Grøntsags-Nørderne (værdi 149 kr.) ved første samtale.(kan også modtages som E-bog)

Jeg laver også kostplaner/E-bøger som udarbejdes helt specifik ift. sygdomme, kostretninger, allergi mm. (der vil være et tillæg på 495 kr. til disse kostplaner)

FORLØBET ER KUN FOR DIG, DER HAR TAGET EN BESLUTNING.

Måske har du allerede prøvet forskellige ting og gode råd, for at få mere sundhed ind i hverdagen, men fundet ud af at det er ikke så let at ændre på vaner og livsstil.

Med mig som kostvejleder/sundhedscoach, har du mig med på sidelinjen hele vejen, til at vejlede og guide dig til en sundere livsstil. Men forløbet her er KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  – gøre noget andet end du plejer og arbejde med at ændre dine vaner.
 

Den beslutning skal du have taget inden forløbet starter.

Et quick fix til vægttab findes desværre ikke, og derfor er det heller ikke, hvad du tilbydes hos Positiv Sundhed. Jeg laver ikke kostplaner til et hurtigt vægttab, for desværre viser erfaringer og undersøgelser, at den måde at tabe sig på, meget ofte ender med en vægtøgning, og tilbage til samme livsstil som før.  Jeg ønsker at guide og vejlede dig til et vægttab, du kan holde pga. en livsstils-forandring, som er til at holde og leve i fremover.

Hvis du er klar på at tage kampen op, så er jeg klar til at hjælpe og guide dig til en sundere hverdag og livsstil.

 

Kh. Maybritt 

 

Online-forløb får fratrukket 10% af prisen.

– beløbet skal betales med det samme, da jeg går i gang med at udregne din kostplan, så snart vi bliver bliver enig om at det er hos mig, du skal have et kostforløb.

(Ved udeblivelse bliver der tilsendt en regning på det fulde beløb for konsultationen)