Kognitiv kostvejledning

Drømmer du om

  • At kunne lege med dine børn/børnebørn?
  • At blive fri af din sukker-afhængighed?
  • At få ændret gamle vaner?
  • At kvitte yo-yo vægten?
  • At kunne passe de bukser som er bagerst i skabet?

Er du lykkedes med et vægttab, men de gamle vaner er kommet snigende tilbage og du har taget det hele på igen? Er du træt af at kostforløb tit er forbundet med  sult, forbud og restriktioner? Har du svært ved at finde rundt I alle gode råd om sund livsstil?

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

HVAD JEG KAN HJÆLPE DIG MED

Jeg hjælper dig med at opnå et vægttab, viden til selv at navigere i hvad sundhed er for dig/din krop og hjælpe med at anerkende og ændre vaner som begrænser dig. Dette hjælper jeg dig med UDEN en masse forbud, løftede pegefingre og urealistiske mål.

Min opgave som kostvejleder/sundhedscoach er at hjælpe dig til at få bugt med gamle vaner og mønstre, som enten forhindre dig i et vægttab eller som gør at du tager det hele på igen og igen – måske ender du endda med at tage mere på end du havde tabt.

DU TILBYDES

  • Personlig kostvejledning/sundhedscoaching, som handler om DIG og DIT liv. 
  • Professionelle forløb og kostplaner.
  • Vægttabsforløb med 1:1 coaching samtaler, hvor du får en dybere selvindsigt i udfordringer og vaner der kan stå i vejen for et vægttab.

KOSTVEJLEDNING

  • Vægttab
  • Kost-ændring/Livsstils-forandring

FORLØB ER FOR DIG SOM HAR TAGET EN BESLUTNING.

Måske har du allerede prøvet forskellige ting og gode råd, for at få mere sundhed ind i hverdagen, men fundet ud af at det er ikke så let at ændre på vaner og livsstil.

Med mig som kostvejleder/sundhedscoach, har du mig med på sidelinjen hele vejen, til at vejlede og guide dig til en sundere livsstil. Forløb hos mig er KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  – gøre noget andet end du plejer og arbejde med at ændre dine vaner.

Den beslutning skal du have taget inden forløbet starter.

Et quick fix til vægttab findes desværre ikke, og derfor er det heller ikke, det du tilbydes hos Positiv Sundhed. Jeg laver ikke kostplaner til et hurtigt vægttab, da erfaringer og undersøgelser viser at det ikke er den rigtige måde at tabe sig på, da det ofte resultere i en vægtøgning, og tilbage til samme livsstil som før. Jeg ønsker at guide og vejlede dig til et vægttab, du kan holde fremover og som er til at leve med i fremtiden.

Hvis du er klar på at tage kampen op, så er jeg klar til at hjælpe og guide dig til en sundere hverdag og livsstil.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE