Kostvejledning / Vanecoaching

MEGET MERE END KOSTVEJLEDNING

Kostvejledning hos Positiv Sundhed er SÅ meget mere end fokus på kosten, for den ved du nok allerede en masse om i forvejen.

Fokus er lige så meget rettet mod de vaner som er indkodet dybt i dig og som gør du har svært ved at lykkes med et vægttab og med at holde det.

Fokus er også på at ændre din selvopfattelse, styrke dit selvværd og opdage virkningen af at leve i nuet.

Efter at have beskæftiget mig med kost, sundhed og mental balance igennem flere år, har jeg fundet ud af, at hvis du skal lykkes med et vægttab, som også kan holdes i fremtiden, så er det utroligt vigtigt også at komme omkring den mentale del – 𝗱𝗲𝘁 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿𝗮𝗻𝗱𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗿 𝗮𝘁 𝗳𝗶𝗻𝗱𝗲.

Så gå fra:

  • Madstress til Madro
  • Kropshad til Kropsglæde 

HVAD ER KOSTVEJLEDNING HOS POSITIV SUNDHED IKKE?

  • Det er ikke endnu en streng kur, men en livsændring.
  • Det er ikke en bestemt kostplan, hvor der er fødevarer, som er forbudte og “farlige”.
  • Det er ikke en sulte-kur, tværtimod er det vigtigt at undgå at blive for sulten, da det øger risikoen for store og kalorieholdige måltider.
  • Det er ikke en sort/hvid tilgang.
  • Det tilpasses dig, din hverdag og dine behov.

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

KOSTDELEN

VÆGTTAB UDEN KCAL TÆLLING OG VEJEN TIL MADRO.

Hvis du ønsker et kostværktøj at støtte dig til i starten, tager vi udgangspunkt i SENSE. Med SENSE slipper du for kalorietælling og vejning af din mad. I stedet får du nogle enkle og overskuelige guidelines, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en optimal mæthed gennem hele dagen.
SENSE er ikke endnu en kur, men derimod en værktøj som kan bruges så længe du har brug for det. Det passer til alle mennesker, uanset køn, højde, størrelse, alder og vægt. Sense er egnet til vægttab, men fungere også til vægtvedligeholdelse.

COACHING OG VEJLEDNING

Mine uddannelser og viden gør at jeg kan vejledning, coache og rådgive dig indenfor mange udfordrende og hæmmende områder som kan stå i vejen for et vægttab og madro f.eks. stress, vaner, søvnproblemer, mentale barrierer mm.

Ved 1:1 eller online forløb med  går vi bagom kosten, forstyrret spisning og evt. overvægten. Vi dykker ned i dine vaner, udfordringer og de mentale forhindringer der gør, at du ikke kan opnå madro og evt. et vægttab.

Vi kigger nysgerrigt på dine vaner og overbevisninger, og arbejder stille og roligt hen imod vægttab og madro i dit liv.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Jeg tilbyder både enkelt sessioner plus forløb med 4 klip/sessioner og 8 klip/sessioner – når vi skal ind og pille ved dine vaner og overbevisninger, er der brug for god tid, så du har roen til at arbejde med dig selv – også mellem vores samtaler.

Derudover tilbyder jeg også et forløb – MÆRK Positiv Helhed – som er et 6 måneders forløb hvor vi virkelig har tiden til at sætte spotlight på dine mål og drømme, det være sig i privatlivet, karriere/arbejdslivet, at leve efter dine egne værdier, finde dine styrker opbygge dit selvværd, vægttab/vægtvedligehold mm.

Læs mere om MÆRK Positiv Sundhed lige her.

Vores samtaler kan foregå både 1:1 i klinikken i Askov ved Vejen eller/og online på mobil eller f.eks zoom.

Igennem hele forløbet har du udover vores samtaler, mulighed for at få sparring via mail, sms eller opkald – så du står ikke alene på noget som helst tidspunkt.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE