MAKE™️ Positiv Helhed

Priser

MÆRK™️ Positiv Helhed

Pris 7995 kr - Normalt 10.995 kr.

Mulighed for at betale i rater.

Du får et forløb som er skræddersyet til dig – ikke noget med præfabrikerede og på forhånd optagede videoer. Sammen afklarer vi din aktuelle situation, hvilken retning du ønsker at gå, og hvilke symptomer du må have, både fysisk og mentalt. Hvilke mål du ønsker at sætte fokus på, så forandringer kan ske.

6 måneder med 7 sessioner hvor vi går bagom det som forhindre dig i alt leve det liv du ønsker, og at leve det fuldt ud. Vi sætter spotlight på DINE VÆRDIER, så du ikke behøver at leve efter andres.

7 sessioner á 2 timer (kan deles i 14 sessioner á 1 time) plus de behandlings sessioner (f.eks. NADA) som der vurderes behov for.

  • Du får coaching samtaler som giver dig svarene til personlig udvikling og en mulighed for at få ro på tanker og krop.
  • I forbindelse med et vægttab, vil opmærksomheden, udover vægtdelen, være på den mentale del – vaner og gamle overbevisninger.
  • Du bliver vejledt i SENSE kost-modellen (SENSE er kostvejledning uden forbud eller restriktioner – og du kan leve efter disse guidelines uanset) og du får udleveret vejleder-håndbogen plus en kogebog med SENSE opskrifter og div. relevante materialer omkring SENSE.
  • Du får mulighed for stressrådgivning/coaching.
  • Du får mulighed for søvnrådgivning.
  • Du får mulighed for relevante behandlinger – det kan være smertebehandlinger, behandlinger mod stress & psyke, NADA, søvnproblemer mm. (fremmøde)
  •  

1 session á 2 time 3-4 mdr efter sidste session for at følge op på dig og din udvikling.

Mulighed for løbende mail support/onlinesamtaler gennem hele forløbet, så du får den støtte og opbakning du har brug for undervejs i dette forløbet.

Tilbydes også online med f.eks. Zoom

LÆS MERE OM MÆRK™️ Positiv Helhed

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE