MÆRK™️ Positiv Helhed

HVOR ER DU I DIT LIV?

Med MÆRK™️ Positiv Helhed har du mulighed for at stille skarpt på dig selv, og få ryddet op i overbevisninger som får dig til at føle at du er utilstrækkelig, at du ikke lykkes med noget, at du slet ikke er dig selv mere, får dig til at overspise mm.

Overbevisninger der gør dig træt, stresset, trist, overvægtig og uden energi.

Du har måske også nogle fysiske symptomer som forhindre dig i sund og positiv bevægelse i hverdagen.

Du ønsker en sundere og mere positiv tilgang til livet, at lykkes med dine mål, at få madro, kvitte den dårlige samvittighed – og få adgang til redskaber der gør at netop DU og DIN historie kan ændres fra kropslede/livskrise til kropsglæde/livskraft.

HVORFOR KAN JEG IKKE?

  • Hvorfor kan jeg ikke bare være glad?
  • Hvorfor er jeg så træt?
  • Hvorfor kan jeg ikke smide de ekstra kilo?
  • Hvorfor lykkes jeg ikke med noget?
  • Hvorfor er jeg bare så trist?
  • Hvorfor betyder andres mening så meget?
  • Hvorfor spiser jeg på følelser?

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

ER DU FASTLÅST?

Du har prøvet alt muligt i kortere eller længere perioder, men uden positive resultater eller med en hurtig tilbagevenden til “før”. Din krop er stadig i krise og det viser sig med træthed, du er energiforladt, overvægtig – med flere mislykkedeslankekurebagdig, føler at du altid er bagud, at tingene aldrig rigtig flasker sig for dig.

Dine tilstande, overbevisninger og symptomer kan være gamle og måske helt fastlåste, der kan være vaner som år efter år er blevet mere og mere fastlåste i dig.
Det er måske nogle vaner/overbevisninger som du har haft igennem mange år, men som du bare aldrig har fået taget dig tiden til at gøre noget ved, så de nu har udviklet sig til mentale og fysiske symptomer.

Uanset hvad det er der ligger bag dine overbevisninger, så har din udvikling brug for tid og tålmodighed til at folde sig ud igen. Brug for at du giver dig selv plads og selvkærlighed, så den kan mærke balance og slippe den fastlåste tilstand – og dermed skabe ressource tilstand hos dig.

Du fornemmer måske at der er en sammenhæng mellem de forskellige tilstande? Du kan bare ikke gennemskue sammenhængen, og ved ikke hvordan du kan løse det eller ændre på helheden – det HELE menneske, nemlig DIG.

Det er her jeg via mine uddannelser og viden inden for både det mentale og fysiske kan hjælpe og vejlede dig, for sammenhængen kan være super svær at gennemskue og det er heller ikke altid, at den ligger lige først for. Nogen gange dukker sammenhængen først op lidt inde i processen/udviklingen.

HVAD KAN MÆRK™️ GØRE FOR DIG?

MÆRK™️ Positiv Helhed er et personligt forløb i 6 måneder hvor fokus er på dig selv, du rydder op i negative tilstande, mentale og fysiske symptomer, mangel på sundhed og overskud – du vil finder redskaber til at få det godt i og med din krop, dine følelser og dine tanker.

De symptomer og ubalancer som du er oppe imod og som præger dit liv og sundhed, kan der være mange forskellige årsager til og det er individuelt – det afhænger af dit liv og den historie du bærer på – hvad der påvirker og fremkalder følelser i din krop og sind.

Har du en fornemmelse for hvad der ligger bag dine?

Måske eller måske har du ikke.

Når din krop er i krise og du er præget af ikke at være i balance og du ikke trives måske ikke i din krop, så er MÆRK™️ Positiv Helhed en mulighed for dig til at udvikles, opdage og skabe balance i dit liv.

Fokus i de 6 måneder vi har sammen, er at du lærer at acceptere det du ikke kan ændre og agere på det du kan, ny livs-/kropsglæde, viden om dig selv og dine grænser, selvkærlighed og personligudvikling – krop, følelser, tanker, handlinger kommer til at hænge sammen, ud fra hvordan du har det, til hvordan du gerne vil have det.

HVAD HANDLER DET OM?

Essensen til denne udvikling er DIG og at DU bliver bevidst om HELE dig. Du har brug for positive tanker, mål og handlinger der løfter dig. En hverdag hvor du vælger dig selv til og mærker efter hvor dine grænser går.

TANKER
Det handler om at du bruger din viden og dine evner med skabe fokus, sætte mål, skabe overblik og strategier, så der kan komme ro på dine tanker.

KROP
Det handler om at mærke din krop og dens signaler, skabe madro, finde den bevægelsesform som gavner og glæder dig – at være tilfreds og glad.

FØLELSER
Det handler om alle dine følelser, din relationer, den omsorg du har for dig selv, hvordan situationer påvirker dig, at du kan se sammenhængen og helheden, der hvor du oplever og acceptere dine fornemmelser og grænser.

DIG
Det handler om at DU kan have det godt, det handler om livet omkring dig, det handler om relationerne omkring dig, det handler om dine overbevisninger, det handler om dine vaner, det handler om at du mærker hvad der giver mening for dig, det handler om et liv hvor du kan være den du er.

FOKUS PÅ DIG!

Har du lyst til at blive fri for ubalancer og udvikle dig personligt?

Hvis JA….så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.

Igennem forløbet lærer du hvordan du kan sætte fokus på sundhed, livskraft, og udvikling – og smide det væk som stjæler din opmærksomhed, din livskvalitet og din energi. Når du ser helheden – krop, følelse, tanker, handlinger, kan du lære at navigere i det hele.

I forløbet får du:

MOTIVATION/MÅL

Opmærksomhed på dine mål og at skabe motivationen til at opnå dem.

ÆGTHED/ÆRLIGHED

Lev dit liv i og med ægthed og ærlighed over for dig selv.

RESULTATER/REDSKABER 

Skab resultater med de rette værktøjer.

KVINDELIV/KENDSKAB

Du vil opnå kendskab der gør at du kan leve det kvindeliv du ønsker.

Du kan læse om de forskellige ting jeg tilbyder, og som er en samlet del af dette forløb, på de andre sider herinde.

ER DET NU DER SKAL VÆRE FOKUS PÅ DIG?

Skal du have klarhed, skabe mening og formål med det du ønsker at bringe ind i dit liv – i din krop, dine følelser, dine tanker, dine handlinger -det er nemlig det der danner rammen for dit forløb.

Sammen afklarer vi din aktuelle situation, hvilken retning du ønsker at gå, og hvilke symptomer der er, både fysisk og mentalt. Hvilke mål du ønsker at sætte fokus på, så forandringer kan ske for dig.

HVAD FÅR DU?

6 måneder med min. 7 sessioner hvor vi går bagom det som forhindre dig i alt leve det liv du ønsker, og at leve det fuldt ud. Vi sætter spotlight på DINE værdier, så du ikke behøver at leve efter andres.

7 sessioner á 2 timer (kan deles i 14 sessioner á 1 time) plus de behandlings sessioner (f.eks. NADA) som der vurderes behov for:

– Du får coaching samtaler som giver dig svarene til personlig udvikling og en mulighed for at få ro på tanker og krop.

– Du bliver vejledt i SENSE kost-modellen (SENSE er kostvejledning uden forbud eller restriktioner – og du kan leve efter disse guidelines uanset) og du får udleveret vejleder-håndbogen plus en kogebog med SENSE opskrifter og div. relevante materialer omkring SENSE.

– Du får mulighed for søvnrådgivning.

– Du får mulighed for relevante behandlinger – det kan være smertebehandlinger, behandlinger mod stress & psyke, NADA, søvnproblemer mm. (fremmøde)

1 session á 2 time 3-4 mdr efter sidste session for at følge op på dig og din udvikling.

Løbende mail support/onlinesamtaler gennem hele forløbet, så du får den støtte og opbakning, som du har brug for undervejs i dette forløbet.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE