POsitiv sundhed

HVEM ER JEG ?

Jeg hedder Maybritt Kjær Wenzelsen.

Jeg er en kvinde fra årgang 1975. Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min familie.

Min lille hyggelige klinik har jeg valgt at have hjemme i privaten, for at kunne være så fleksibel som overhovedet muligt mht. åbningstider.

Jeg har i rigtig rigtig mange år interesseret mig for sundhed, kost, vaner, mentale overbevisninger, stress, motion, smerter og hvad det tilsammen gør ved vores krop og sind.

Dermed har jeg også en kæmpe interesse i tankernes magt over os, det ubevidste og bevidste sind, hvordan vi kan bryde med vaner og uhensigtsmæssige overbevisninger.

MIN EGEN REJSE

Jeg har selv vejet både 110 kg. og tabt mig til 48 kg. hvilket var alt for lavet og resulterede i at jeg blev syg. Ingen af stederne var jeg tilfreds eller rigtig lykkelig. Ingen af stederne stoppede jeg med at tænke at jeg spiste for meget, at jeg var tyk, at jeg ingen rygrad havde osv. Det var ikke bare mine ekstra kilo eller mangel på kilo, der skulle arbejdes med, det var HELE mig og min tankegang, de vaner og mønstre som havde sat dybe spor, men den viden havde jeg ikke dengang.

Jeg ramte bunden med et brag pga. angst, ocd, og søvnforstyrrelser og derfra var der kun en vej tilbage og det var op. Op af det kæmpe hul jeg var faldet ned i og som fuldstændig havde opslugte mig. Det var en hård kamp, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag….. og jeg kan sige, at jeg er mega stolt af den jeg er i dag.

Fra den dag vidste jeg nemlig også hvad resten af mit liv skal bruges på at skabe og opnå – at skabe en positiv helhed og selvbillede hos kvinder.

UDVIKLINGEN DEREFTER

Jeg blev ansat i et fitness/sportscenter, som instruktør i en afdeling som tager hånd om nye bruger, som kæmper med overvægt, undervægt, dårligt selvværd, psykiske problemer, smerter eller hvad der end kan tumles med i en travl hverdag.

Det gav mig modet til at forfølge min drøm om at, hjælpe andre til mental og sund balance, hvad enten det drejer sig om vægttab, livet, karriere, udvikling mm. Derfor har jeg lige siden taget uddannelser og kurser der gør at jeg på sikker og professionel måde kan guide dig på både det fysiske og mentale plan – og jeg sørger konstant for at være opdateret med den sidste nye viden, så jeg kan give dig den allerbedste coaching, vejledning og rådgivning.

Jeg har valgt at rette mit fokus på kvinder, da jeg oplever meget stress, skyld, skam, madstress, madmyter, dårligt selvværd, dårlig samvittighed mm. blandt kvinder. De ofte hæmmende overbevisninger vil jeg gerne være med til at ændre, for sådan skal vi ikke leve vores liv – det skal leves i nuet med tilfredshed og glæde.

Nu kommer der en laaaaang remse om hvilke uddannelser og viden jeg har opbygget gennem årerne, du kan læse det eller lade være, det vigtigste er at du dermed ved at jeg har en professionel tilgang til mine klienter og deres problemstillinger.

UDDANNELSE / KURSER / DIPLOMER

 • Cert. Lifecoach 
 • Cert. Kostvejleder
 • Cert. Stressrådgiver/coach
 • SENSE-vejleder
 • Cert. Kostvejleder med speciale i vaner.
 • Cert. NLP Coach
 • Cert. Positiv Psykologi Vejleder
 • Cert. Søvncoach/rådgiver
 • Styrkekonsulent
 • Diplom i Metakognitiv terapi
 • Speciale i Plantebaseret Kost 
 • Speciale i Aktiv Ernæring
 • Speciale i Mindful spisning
 • Cert. Fysisk træner
 • Grundkursus i hypnose
 • Auriculoterapi/øreakupunktur behandler
 • Cert. BMS akupunktør – smertebehandling
 • Cert. BMS akupunktør – stress & psyke
 • Cert. NADA behandler
 • Udvikler af MÆRK™️ Positiv Helhed metoden for og til kvinder.

PROFESSIONEL BEHANDLING

Jeg har taget et bevidst valg om ikke at være medlem af flere forskellige foreninger eller fordyrende mellemled, for at kunne tilbyde dig mine forløb til en god og fornuftig pris.

Jeg er registreret behandler og medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles – plus at min viden indenfor mine forløb/behandlinger konstant opdateres.

Alle mine uddannelser/kurser er godkendte, professionelle og lever op til de krav der stilles.

Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du fortæller bliver mellem os.

Nok om mig, nu skal det handle om DIG.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen

Hjertet bag
Positiv Sundhed

Jeg hedder Maybritt Kjær Wenzelsen.

Jeg er en årgang 1975. Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min mand og 2 børn/unge mennesker.

Jeg har i rigtig mange år interesseret mig for sundhed, sund kost, motion, smerter, hvad det gør ved krop og sind, og om tankernes magt over os.

Jeg har selv vejet både 110 kg. og tabt mig til 48 kg. Ingen af stederne var jeg tilfreds eller rigtig lykkelig. Det var ikke bare mine ekstra kilo eller mangel på kilo, der skulle arbejdes med, det var HELE mig og min tankegang.

Da jeg ramte bunden med et brag pga. angst, ocd, og søvnforstyrrelser, var der kun en vej og det var op. Op af det kæmpe hul jeg var faldet ned i og som fuldstændig havde opslugte mig. Det var en hård kamp, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag.

Fra den dag vidste jeg hvad det var jeg skulle med mit liv, nemlig at hjælpe andre til en sundere, mere positiv livsstil og tankegang.

Jeg blev ansat i et fitness/sportscenter, som instruktør i en afdeling som tager hånd om nye bruger, om du kæmper med overvægt, undervægt, dårligt selvværd, psykiske problemer, smerter eller hvad der end kan tumles med i en travl hverdag.

Det gav mig modet til at fortsætte hen af den sti, hvor mit fokus er at hjælpe andre. Derfor har jeg lige siden taget alle de uddannelser og kurser jeg kunne komme i nærheden af inden for sundhed, både fysisk og mentalt. Jeg har søgt og ledt efter behandlingsformer der effektiv kan hjælpe på både psykiske udfordringer og smerter i kroppen. Der er min kærlighed helt klart faldet på BMS akupunktur,  Auriculoterapi/øreakupunktur og NADA. Derudover har jeg læst en masse faglitteratur og hørt foredrag om alt muligt inden for – kost, tanker & behandling.

Ud af det blev Positiv Sundhed født og her er det allervigtigste for mig at se HELE dig, at give dig den allerbedste vejledning, rådgivning og tilbyde forløb, konsultationer og behandlinger som har det hele menneske i fokus.

Derfor har jeg heller ikke ret mange forløb og behandlinger kørende ad gangen, da jeg vil have god tid til dem, som har valgt mig til at hjælpe og guide dem.

Jeg er uddannet/har kurser og diplomer som:

Certificeret Lifecoach 

Kostvejleder/Ernæringsrådgiver

Livsstilscoach

Sundhedscoach

Auriculoterapi/øreakupunktur behandler

Painkillers BMS akupunktør – smertebehandling

BMS akupunktør – stress & psyke

NADA behandler

Personlig træner med speciale i ude- og hjemmetræning

NLP Coach

Positiv Psykologi Vejleder

Søvncoach/vejleder

Japansk lifting terapeut 

Styrkekonsulent

Speciale i Plantebaseret Kost 

Speciale i Aktiv Ernæring

Konsulent i Proces Ernæring®️

Speciale i Mindful spisning.

Danse-instruktør i Parkinson Ballroom Fitness™

Derudover er jeg medstifter og medejer af Grøntsags-Nørderne og har udgivet en kogebog og flere E-bøger med sunde opskrifter.

Jeg har taget et bevidst valg om ikke at være medlem af flere forskellige foreninger eller fordyrende mellemled, for at kunne tilbyde dig mine forløb til en god og fornuftig pris.

Jeg mener ikke at sund, glad og lykkelig livsstil skal dreje sig om penge, men om at nyde livet/nuet positivt og helt, og leve som den bedste udgave af sig selv.

Jeg er registreret behandler og medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles – plus at min viden indenfor mine behandlinger opdateres.

Alle mine uddannelser/kurser er godkendte og lever op til de krav der stilles.

Jeg har tavshedspligt, så alt hvad du fortæller bliver mellem os.

Nok om mig, nu skal det handle om DIG.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen

Registreret behandler ved Dansk Behandlerforbund.

Jeg er medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles - plus at min viden indenfor mine behandlinger opdateres.