Tankerne
og ❤ bag
Positiv Sundhed

Jeg hedder Maybritt Kjær Wenzelsen.

Jeg er en årgang 1975. Jeg bor i Askov ved Vejen, sammen med min mand og 2 børn/unge mennesker.

Jeg har i rigtig mange år interesseret mig for sundhed, sund kost, motion, smerter, hvad det gør ved krop og sind, og om tankernes magt over os.

Jeg har selv vejet både 110 kg. og tabt mig til 48 kg. Ingen af stederne var jeg tilfreds eller rigtig lykkelig. Det var ikke bare mine ekstra kilo eller mangel på kilo, der skulle arbejdes med, det var HELE mig og min tankegang.

Da jeg ramte bunden med et brag pga. angst, ocd, og søvnforstyrrelser, var der kun en vej og det var op. Op af det kæmpe hul jeg var faldet ned i og som fuldstændig havde opslugte mig. Det var en hård kamp, men også en kamp der har gjort mig til den jeg er i dag.

Fra den dag vidste jeg hvad det var jeg skulle med mit liv, nemlig at hjælpe andre til en sundere, mere positiv livsstil og tankegang.

Jeg blev ansat i et fitness/sportscenter, som instruktør i en afdeling som tager hånd om nye bruger, om du kæmper med overvægt, undervægt, dårligt selvværd, psykiske problemer, smerter eller hvad der end kan tumles med i en travl hverdag.

Det gav mig modet til at fortsætte hen af den sti, hvor mit fokus er at hjælpe andre. Derfor har jeg lige siden taget alle de uddannelser og kurser jeg kunne komme i nærheden af inden for sundhed, både fysisk og mentalt. Jeg har søgt og ledt efter behandlingsformer der effektiv kan hjælpe på både psykiske udfordringer og smerter i kroppen. Der er min kærlighed helt klart faldet på BMS akupunktur,  Auriculoterapi/øreakupunktur og NADA. Derudover har jeg læst en masse faglitteratur og hørt foredrag om alt muligt inden for – kost, tanker & behandling.

Ud af det blev Positiv Sundhed født og her er det allervigtigste for mig at se HELE dig, at give dig den allerbedste vejledning, rådgivning og tilbyde forløb, konsultationer og behandlinger som har det hele menneske i fokus.

Derfor har jeg heller ikke ret mange forløb og behandlinger kørende ad gangen, da jeg vil have god tid til dem, som har valgt mig til at hjælpe og guide dem.

Jeg er uddannet/har kurser og diplomer som:

Kostvejleder/Ernæringsrådgiver

Livsstilscoach

Sundhedscoach

Auriculoterapi/øreakupunktur behandler

Painkillers BMS akupunktør – smertebehandling

BMS akupunktør – stress & psyke

NADA behandler

Personlig træner med speciale i ude- og hjemmetræning

NLP Coach

Positiv Psykologi Vejleder

Søvncoach/vejleder

Japansk lifting terapeut 

Styrkekonsulent

Speciale i Aktiv Ernæring

Konsulent i Proces Ernæring®️

Speciale i Mindful spisning.

Danse-instruktør i Parkinson Ballroom Fitness™

Derudover er jeg medstifter og medejer af Grøntsags-Nørderne og har udgivet en kogebog og flere E-bøger med sunde opskrifter.

Jeg har taget et bevidst valg om ikke at være medlem af flere forskellige foreninger eller fordyrende mellemled, for at kunne tilbyde dig mine forløb til en god og fornuftig pris.

Jeg mener ikke at sund, glad og lykkelig livsstil skal dreje sig om penge, men om at nyde livet/nuet positivt og helt, og leve som den bedste udgave af sig selv.

Jeg er registreret behandler og medlem af Dansk Behandlerforbund. Det betyder du får en professionel behandling, der lever op til de kvaliteter og standarder der stilles – plus at min viden indenfor mine behandlinger opdateres

Alle mine uddannelser/kurser er godkendte og lever op til de krav der stilles.

Nok om mig, nu skal det handle om DIG.

Kh. Maybritt Kjær Wenzelsen

Coaching

Læs meget mere lige her

 

Kostvejledning Sundhedscoaching

Læs meget mere lige her.

Auriculoterapi/Øreakupunktur

Læs meget mere lige her.

Søvncoaching

Læs meget mere lige her.

NADA

Læs meget mere lige her.

BMS - stress & psyke

Læs meget mere lige her.

BMS – smertebehandling

Læs meget mere lige her.

kunde-anmeldelser

Johnny

"Jeg fik Maybritt anbefalet af min personlige træner og var da lidt skeptisk, da jeg har prøvet kostvejledere før og bare ikke har kunnet finde mig tilrette i det. Det blev gjort til skamme, da jeg mødte Maybritt. Mage til sød, sjov og forstående menneske skal man lede længe efter. Utrolig nem at snakke med og forstår de ting man slås med. Hun kan sgu noget, som man siger"

Helle 38 år

Jeg har været i et 12 ugers forløb hos Maybritt og har tabt 8 kg. Men det er ikke det bedste, jeg har fået ud af forløbet. Jeg har lært rigtig meget om kost og sundhed, så det har ikke føltes som en slankekur, men som en livsstilsændring, som jeg er helt klar på at holde fremover.