Søvnrådgivning

DRØMMER DU OM

  • At sove godt?
  • At vågne udhvilet?
  • At have livsglæde og energi.

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE

HVAD FÅR DU?

God og tilstrækkelig søvn har afgørende betydning for kroppens restitution, og mangel på søvn kan påvirke både immunforsvar og funktioner som koncentration, hukommelse og indlæring. Søvnunderskud kan også medføre en øget risiko for både hjerte-karsygdomme, depression og angst m.m.

Der forskes rigtig meget i søvn idag, og hvad det gør ved os. Hvor ødelæggende for lidt søvn er for krop, mentale sundhed og vores livsglæde, men heldigvis kan vi lære at sove bedre.

Du får vejledning omkring forskellige værktøjer, hvorpå en bedre søvn kan opnås og behandlinger med akupunktur i øre, hoved og krop, alt efter hvilke søvnproblemer du døjer med. Det vil fremme ro i både krop og sind og dermed en bedre søvnkvalitet.

Der er utrolig gode erfaringer med behandlinger med NADA, øreakupunktur og kropsakupunktur ved søvnforstyrrelser, sammen med vejledning/coaching.

VIL DU ÆNDRE DIT SØVNMØNSTER?

Med mig som søvncoach får du vejledning og rådgivning. Forløbet her er IKKE for dig, som ikke er villigt til  at gøre en aktiv indsats og give værktøjerne tid til at virke  –  forløbet er for dig som er klar til at gøre noget andet end du plejer, arbejde med at ændre nogle dårlige vaner som forhindre dig til en god og energigivende søvn.
 

Hvis du er klar på at tage kampen op mod dine søvnproblemer, så er jeg klar til at hjælpe og guide dig til en bedre og roligere søvn, så du ikke mister livsglæden.

OBS: Ved længere tids søvnproblemer, og inden du påbegynder et søvncoaching forløb, anbefaler jeg altid at du kontakter din læge først, for at sikre dig at søvnproblemerne ikke skyldes andre faktorer og er så dybe at det kræver medicinsk behandling.

OVERBLIK OVER PRISER

GRATIS AFKLARINGSSAMTALE