Søvncoaching Søvnvejledning

hvor er du lige nu?

SOVER DU DÅRLIGT?

VÅGNER DU FLERE GANGE I LØBET AF NATTEN?

HAR DU SVÆRT VED AT FALDE I SØVN?

God søvn er essentielt for både dit fysiske og psykiske helbred. 

DU KAN OGSÅ KOMME TIL AT SOVE GODT IGEN OG VÅGNE OP MED LIVSGLÆDE OG ENERGI.

Book en gratis forventning/afstemnings-samtale med mig – skriv på positivsundhed@gmail.com – en 100% uforpligtende snak om dine udfordringer med en god søvn. 

Der er flere årsager til, at det er en god ide.
– Dels kan du vurdere, om jeg er den rigtige til at guide dig, og dels kan jeg give dig mit bedste bud på, om et søvn-forløb hos Positiv Sundhed er den rigtige løsning for dig.

Hvad får du?

God og tilstrækkelig søvn har afgørende betydning for kroppens restitution, og mangel på søvn kan påvirke både immunforsvar og funktioner som koncentration, hukommelse og indlæring. Søvnunderskud kan også medføre en øget risiko for både hjerte-karsygdomme, depression og angst m.m.

Der forskes rigtig meget i søvn idag, og hvad det gør ved os. Hvor ødelæggende for lidt søvn er for krop, mentale sundhed og vores livsglæde, men heldigvis kan vi lære at sove bedre.

Gennem forløbet får du vejledning omkring forskellige værktøjer, hvorpå en bedre søvn kan opnås og behandlinger med akupunktur i øre, hoved og krop, alt efter hvilke søvnproblemer du døjer med. Det vil fremme ro i både krop og sind og dermed en bedre søvnkvalitet.

Der er utrolig gode erfaringer med behandlinger med NADA, øreakupunktur og kropsakupunktur ved søvnforstyrrelser, sammen med vejledning/coaching.

FORLØBET ER FOR DIG, DER HAR TAGET EN BESLUTNING.

Med mig som søvncoach får du vejledning og coaching og har mig med på sidelinjen. Men forløbet her er KUN for dig, der har besluttet dig for, at du vil gøre en aktiv indsats  – og at du har overskuddet til at gøre noget andet end du plejer, og arbejde med at ændre nogle vaner som måske kan fremme en bedre søvn.
 
Et quick fix mod søvnforstyrrelser/søvnproblemer  findes desværre ikke, og derfor er det heller ikke, hvad du tilbydes hos Positiv Sundhed, derfor skal du være klar til at give behandlingerne og vejledningen tid til at virke.

Hvis du er klar på at tage kampen op mod dine søvnproblemer, så er jeg klar til at hjælpe og guide dig til en bedre og roligere søvn, så du ikke mister livsglæden.

OBS: Ved længere tids søvnproblemer, og inden du påbegynder et søvncoaching forløb, anbefaler jeg altid at du kontakter din læge først, for at sikre dig at søvnproblemerne ikke skyldes andre faktorer og er så dybe at det kræver medicinsk behandling.

Kh. Maybritt

(Ved udeblivelse bliver der tilsendt en regning på det fulde beløb for konsultationen)